fbpx

Scrie un comentariu

dorin lojigan proces

După ce TurdaNews a publicat articolul privind faptul că la Câmpia Turzii nu s-au înființat birourile de eliberare pașapoarte, eliberare permise și înmatriculări auto, deși acest lucru s-a promis încă de acum un an, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat că azi a depus în instanță cererea de chemare în judecată a prefectului de Cluj, Aurel Cherecheș, pe care-l acuză că nu a făcut demersurile necesare pentru a pune în practică protocolul semnat, în baza căruia administrația locală a oferit gratuit o clădire pentru mutarea sediului Poliției.

 

Citește și:

Acum 1 an, la Câmpia Turzii se înmatriculau mașini, se ridicau permise de conducere, caziere și pașapoarte! Acum... au rămas doar vorbele!

”Întotdeauna am afirmat că interesele cetățenilor din Municipiul Câmpia Turzii sunt superioare oricăror orgolii sau ambiții politice.

Tocmai din acest motiv am decis să-l acționez în instanță pe prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, pentru a-l obliga să ducă la bun sfârșit protocolul semnat în luna octombrie 2017, prin care la Câmpia Turzii trebuiau să se deschidă birourile de Permise și Înmatriculări și Pașapoarte. Azi am inregistrat pe rolul Judecatoriei Turda actiunea in instanta, sub nr. 6884/328/2018.

Din informațiile pe care le dețin, reticența prefectului de a pune în aplicare protocolul semnat, împreună cu Municipiul Câmpia Turzii și cu IPJ Cluj nu a fost altceva decât un joc politic, ordonat de mai-marii acestuia de la București, iar dacă se va dovedi că acest lucru este real, prefectul de Cluj va trebui să demisioneze.

Nu ai voie, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu să te subordonezi unor mojicii politice de cea mai joasă speță – în special atunci când tu, personal, recunoști pe postul national de televiziune, că serviciile care ar trebui să se deschidă la Câmpia Turzii ar deservi peste 100.000 de cetățeni.

Am deplină încredere în actul de justiție din România și sunt convins că, odată ce acest proces se va termina, prefectul de Cluj va fi nevoit să deschidă birourile promise!

Profit de această ocazie pentru a-mi reitera afirmațiile potrivit cărora nu voi cruța niciun efort pentru bunăstarea și dezvoltarea orașului Câmpia Turzii și le mulțumesc concetățenilor mei pentru încrederea care mi-o acordă atât mie, cât și echipei din Primărie”, a menționat primarul Dorin Lojigan, care a pus și înregistrarea video a momentului în care prefectul Aurel Cherecheș promitea, în primăvară (la inaugurarea noului sediu al Poliției), că se vor deschide și acele birouri.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator