BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

demers inmatriculari

La 1 an de la momentul în care primarul Dorin Lojigan anunța cu ”surle și trâmbițe” faptul că în urma demersurilor pe care le-a făcut, locuitorii din Câmpia Turzii vor beneficia de servicii de înmatriculare a autovehiculelor, de ridicare a permiselor, de eliberare a pașapoartelor și a cazierelor, realitatea este că acele declarații au rămas simple declarații, iar realitatea este cu totul alta!

”Primarul Dorin Lojigan a anunțat astăzi printr-o conferință de presă că datorită numeroaselor demersuri desfășurate de el  în ultima perioadă, de acum înainte în Câmpia Turzii vor exista puncte de lucru pentru înmatricularea de mașini, emiterea de permise auto, caziere juridice, și pașapoarte!”, preciza la vremea respectivă TurdaNews, după conferința de presă organizată de primarul Dorin Lojigan.

Demersul înființării acestor servicii avea la bază mutarea sediului Poliției într-o clădire care aparținea municipalității (fostul incubator de afaceri, de pe strada George Coșbuc), la ”schimb” cu acordarea clădirii în care își desfășura Poliția activitatea (strada Andrei Mureșanu) înspre municipalitatea locală.

În prezent, singurul serviciu care funcționează, din cele 4 menționate, este cel de eliberare a cazierului judiciar. Celelalte, încă nu! Asta chiar dacă la inaugurarea sediului Poliției, care a avut loc în luna martie 2018, prefectul Aurel Cherecheș promitea că urmează să se înființeze și aceste birouri, chiar dacă nu cu program zilnic. Lucru pe care-l spunea și primarul Dorin Lojigan, care acum se vede în situația de a nu putea nici măcar să intre în posesia fostei clădiri a Poliției, care încă aparține autorităților centrale, deși acest lucru era prevăzut în protocol!

A fost păcălit primarul Dorin Lojigan sau face parte și el dintr-un ”joc” al cărui scop era doar mutarea sediului Poliției? Este un joc politic la mijloc, în care PSD și PNL își dau în cap, iar cei care au de suferit sunt cetățenii? Cine și ce interes ar avea să nu se deschidă aceste servicii oferite populației? Cine a mințit, dacă a mințit, și de ce? Dincolo de aceste întrebări, rămâne realitatea situației concrete, în care cetățenii sunt cei care au de pierdut!

Ce părere aveți voi, cei afectați de nedeschiderea acestor birouri, după ce s-a făcut atâta ”tam-tam” pe înființarea lor?!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator