fbpx

Scrie un comentariu

asfaltari poiana

O parte considerabilă a cartierului Poiana a fost asfaltată în acest an, în zone unde până acum nu exista asfalt. Lucrările au ajuns la final, iar administrația locală transmite că au fost modernizate 5 străzi din acest cartier turdean.

 

”Am reușit să finalizăm asfaltarea unei părți considerabile a cartierului Poiana, în zonele în care până acum nu exista asfalt. Lucrările demarate în primăvara acestui an au ajuns la final și au fost complet modernizate străzile Făcliei, Păcii, Bistriței, Bercului și Vulcan”, a spus primarul Cristian Matei. 

Au fost realizate următoarele lucrări:

Strada Făcliei – asfaltarea carosabilului pe o lungime de 244m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri, amenajare spații verzi.

Strada Păcii – asfaltarea carosabilului pe o lungime de 422m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri.

Strada Bistriței - asfaltarea carosabilului pe o lungime de 357m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri, montare rigole, amenajare spații verzi.

Strada Bercului - asfaltarea carosabilului pe o lungime de 456m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri, amenajare spații verzi.

Strada Vulcan - asfaltarea carosabilului pe o lungime de 99m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri, montare rigole.

Aceste lucrări au fost finanțate din bugetul local, urmând ca modernizarea cartierului Poiana să continue și în cursul anilor următori.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator