BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

sens giratoriu marcaj

După finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare, API Turda SRL a refăcut marcajul rutier și a montat stâlpi pentru delimitarea benzilor de circulație la sensurile giratoriu de la intersecția Ștefan cel Mare - Constructorilor - Calea Victoriei și de la intersecția Ștefan cel Mare - 22 Decembrie 1989.

 

”Pentru ca circulația participanților la trafic să se desfășoare în condiții cât mai bune, API Turda a refăcut marcajul rutier și a montat stâlpi pentru delimitarea părții carosabile. 

În acest fel, șoferii vor fi obligați să păstreze banda de rulare până la ieșirea din sensul giratoriu, micșorând astfel șansele de accidente”, au informat reprezentanții administrației locale.

Astfel, pe lângă siguranța rutieră, la intersecția Ștefan cel Mare - Calea Victoriei - Constructorilor s-a realizat și o fluidizare a circulației pentru autovehiculele care vin dinspre Constructorilor cu direcția spre centrul localității, situație în care nu mai trebuie așteptat la intersecția cu sens giratoriu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator