fbpx

2 Comentarii

strada decebal

Primarul localității Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat că ”lucrările continuă” în orașul său, menționând că a intrat în reabilitare strada Decebal, atât în ceea ce privește partea carosabilă, cât și trotuarele.

 

”Încă o stradă a intrat în programul de reabilitare atât partea carosabilă cat si trotuarele: primul tronson al străzii Decebal.

În același timp ne apropiem de finalizarea ultimului tronson al străzii Ion Agârbiceanu, pe care sperăm să o finalizăm de asfalta la sfârșitul acestei săptămâni, in cel mai rau caz la începutul săptămânii viitoare”, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Balogh · 22:27 16.10.2018
  Turda a atras fonduri europene si asfalteaza zeci de km , noi asfaltam strazi de cate 100m facem ca sa aratam ca facem. Sunt curios care este rationamentul care a determinat reparatia acestor strazi cand sunt in oras strazi in care cazi in gropi cu masina de adanci ce sunt dar nu s-a facut nimic. Se repara strazi care cat de cat sunt ok. Da pozele sunt de pe Google si sunt din 2014 dar stati linistiti, strada arata acuma mult, mult mai rau. nu s-a intervenit deloc. Asta este doar un exemplu dar daca mai trebuie gasim.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea · 14:11 16.10.2018
  Da. Ma bucur ca reabilitarile,asfaltarile continua in Campia Turzii,...
  Mai bine mai lent ...sau mai repede...IMPORTANT ESTE SA SE FACA lucru de calitate...apreciez asta...mai bine mai usurel ...si calitativ...Pana la urma daca exista o continuitate totul va vi bine.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator