fbpx

Scrie un comentariu

cl ct 17.08

În urmă cu 20 de minute pe pagina de Facebook a primăriei Câmpia Turzii a apărut un anunț pentru ședința de consiliu „de îndată” care are loc astăzi începând cu ora 9,30. Chiar dacă evenimentul „s-a consumat”, redăm ordinea de zi.

Se convoacă, de îndată, în sedinţă extraordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de luni, 15.10.2018, ora 9.30.
- Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe „EUROPA” din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, cu următoarea:

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind documentația tehnico-economică (DALI) și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul „Mobilitate Urbană Alternativă în Municipiul Câmpia Turzii”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general centralizator și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul „Mobilitate Urbană Alternativă în Municipiul Câmpia Turzii”.

3. Proiect de hotărâre privind actualizarea devizului general pentru obiectivul de investiții „Lucrări de Modernizare Străzi în Municipiul Câmpia Turzii”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea CONSTRUIRE SPĂLĂTORIE ECOLOGICĂ, ÎMPREJMUIRE și BRANȘAMENTE/RACORDURI UTILITĂȚI, str. Laminoriștilor, nr.248 C, municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.


PRIMAR, 
Dorin Nicolae LOJIGAN

 

AVIZAT, SECRETAR,
Niculae ȘTEFAN

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator