fbpx

Scrie un comentariu

spital ct diabet

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, spune că la spitalul din localitate se va înființa o secție pentru diabet și boli de nutriție. Deja a fost angajat medicul specialist, care poate acorda consultații pentru diabet, obezitate, dislipidemie sau boli metabolice.

 

”Unitatea sanitară din municipiul nostru reprezintă, așa cum am spus de mai multe ori, punctul de referință în ceea ce privește acordarea de servicii medicale pentru un areal de peste 70.000 de potențiali pacienți, de la Luna și Călărași, până la Tritenii de Jos, Frata și Ceanu Mare.

Analizând clasificarea pe grupe de vârstă a acestui areal, am identificat mai multe tipuri de afecțiuni cu care populația s-ar putea confrunta.

Unele dintre acestea sunt diabetul și bolile de nutriție, acești inamici tăcuți, nedureroși, dar extrem de periculoși, in special pentru persoanele în etate.

Tocmai din aceste considerente, am găsit oportună înființarea unei secții de diabet și boli de nutriție în Spitalul „Dr. Cornel Igna”.

Iar pentru că o secție medicală trebuie coordonată de un medic specialist, conducerea spitalului a angajat-o pe doamna Dr. Mădălina Cîrjău – medic specialist Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice.

Absolventă a facultății UMF Carol-Davila București, a urmat rezidențiatul în specialitatea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, în centrul universitar Cluj-Napoca sub îndrumarea doamnei prof. Gabriela Roman.

Totodată, pentru a amplifica efectele serviciilor de profilaxie, diagnostic și combatere ale acestor afecțiuni, secția a fost dotată cu aparatură de ultimă generație, pornind de la aparate de măsurare a glicemiei, dar și alte aparate și dispozitive medicale”, spune primarul Dorin Lojigan.

Program de lucru: 
• Luni, Marți, Joi, Vineri 8-15 
• Miercuri 11-18
Pentru a obține o programare - consultație diabet, consultație obezitate, consultație dislipidemie, consultație boli metabolice puteți suna la nr. de telefon 0770981412.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator