fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

ncn turda

În cadrul emisiunii/rubricii Money News, din cadrul postului de televiziune NCN, realizatorul Ancuța Stăvar a prezentat modul în care Turda se va transforma cu ajutorul fondurilor europene, fiind considerat singurul oraș din România care a reușit să atragă finanțări europene pe proiecte de anvergură.

 

”Planul de Mobilitate Urbană sau reamenajarea obiectivelor turistice din zonă sunt doar două exemple de proiecte care în câțiva ani vor fi poli de interes pentru 1 milion de turițști, anual”, spune realizatoarea emisiunii economice.

”Orașul care vânează bani europeni”, cum a fost denumit Turda, determină administrația locală să producă o schimbare radicală a imaginii celui mai mare municipiu nereședință de județ din România.

Edilul din Turda spune că nu a căutat să se compare cu alte orașe, precizând că nici prin cap nu i-a trecut că proiecte ca cele semnate deja la Turda, cu fonduri europene, nu se regăsesc în alte orașe mari ale țării.

”Eu nu-mi doresc să mă compar cu niciun oraș! Avem foarte multe solicitări de relocări a unor fabrici, chiar familii, chiar persoane din zona eco-metropolitană Cluj, spre zona noastră. Eu am spus un singur lucru: mi-ar place, datorită și faptului că suntem lângă o zonă turistică extraordinară, Munții Apuseni, care sunt comparabili cu traseele din Elveția, mi-aș dori ca Turda să fie un oraș de reședință a acestei zone minunate pe care o avem, aici la munte, și să fie un oraș elvețian”, spune primarul Cristian Matei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator