m install
petlinii
nello construct

NCN despre Turda: Singurul oraș din România care a atras finanțări europene pentru proiecte de anvergură! (VIDEO)

zamblau eugen
floris

În cadrul emisiunii/rubricii Money News, din cadrul postului de televiziune NCN, realizatorul Ancuța Stăvar a prezentat modul în care Turda se va transforma cu ajutorul fondurilor europene, fiind considerat singurul oraș din România care a reușit să atragă finanțări europene pe proiecte de anvergură.

 

”Planul de Mobilitate Urbană sau reamenajarea obiectivelor turistice din zonă sunt doar două exemple de proiecte care în câțiva ani vor fi poli de interes pentru 1 milion de turițști, anual”, spune realizatoarea emisiunii economice.

”Orașul care vânează bani europeni”, cum a fost denumit Turda, determină administrația locală să producă o schimbare radicală a imaginii celui mai mare municipiu nereședință de județ din România.

Edilul din Turda spune că nu a căutat să se compare cu alte orașe, precizând că nici prin cap nu i-a trecut că proiecte ca cele semnate deja la Turda, cu fonduri europene, nu se regăsesc în alte orașe mari ale țării.

”Eu nu-mi doresc să mă compar cu niciun oraș! Avem foarte multe solicitări de relocări a unor fabrici, chiar familii, chiar persoane din zona eco-metropolitană Cluj, spre zona noastră. Eu am spus un singur lucru: mi-ar place, datorită și faptului că suntem lângă o zonă turistică extraordinară, Munții Apuseni, care sunt comparabili cu traseele din Elveția, mi-aș dori ca Turda să fie un oraș de reședință a acestei zone minunate pe care o avem, aici la munte, și să fie un oraș elvețian”, spune primarul Cristian Matei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: