fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

spectacol ct marius

În luna dedicată vârstnicilor și în anul Centenarului Marii Uniri, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a pregătit un spectacol folcloric de excepție, care-l va avea în prim-plan pe reputatul solist de muzică populară, preot, Marius Ciprian Pop.

 

Evenimentul va avea loc joi, 11 octombrie 2018, cu începere de la ora 18:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din municipiul Câmpia Turzii.

Pe lângă piesele sale celebre, interpretul va oferi publicului din Câmpia Turzii momente pline de tradiție și dăruire sufletească. 

„Este o ocazie specială de a-i sărbători atât pe părinții și bunicii noștri, având în vedere că în 1 octombrie a fost Ziua Internațională a Persoanelor Vîrstnice, cât și un prilej de rememorare a acelor fapte de voință și dragoste strămoșească prin care s-a înfăptuit Marea Unire, de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Spectacolul care va avea loc joi 11 octombrie 2018 se înscrie în seria evenimentelor cultural-artistice dedicate celebrării a 100 de ani de la Marea Unire – cel mai însemnat eveniment din istoria poporului român. 

Intrarea la spectacol este liberă, pentru ca toți cetățenii municipiului care îndrăgesc muzica populară  și patriotică să se poată bucura de acest festin cultural.

Vă așteptăm să participați la Palatul Cultural „Ionel Floașiu”, pentru a simți vibrația folclorului românesc și valorile neamului nostru din veacuri.

Direcția Relații cu Comunitatea

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator