fbpx

2 Comentarii

cl turda

Consilierii locali din Turda nu au aprobat astăzi proiectul cu privire la transportul turiștilor, în scop de agrement, cu trei trenulețe turistice.

 

Conform proiectului inițial, administrația locală trebuia să încredințeze acest tip de transport unei firme pe o perioadă de 10 ani, pe traseul Centrul orașului – Castrul Roman – Obeliscul Mihai Viteazu – Grădina Zoologică – Salina Turda și Salina Turda (intrare din Turda Nouă) – Grădina Zoologică,

Consilierii turdeni nu au fost de acord cu durata contractului, propunând inițial reducerea la 5 ani a contractului, apoi decizând că e mai bine să se renunțe la proiect, cel puțin deocamdată, considerând că proiectul conține prea multe lacune.

Trenulețele ar fi funcționat în perioada aprilie-noiembrie, iar din noiembrie până în aprilie ar fi fost folosite trei microbuze turistice.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    turdacumlaude · 19:14 27.09.2018
    O întrunire la care singurul rezultat a fost aruncat pe jos de domnul din spate de la minutul 2:30. Plătită bine de tot de noi cei care nu avem timp de multe ședințe. Noapte bună turdenilor.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator