fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

asfaltare aiancu

Începând de ieri echipe de la Domeniul Public din Turda execută lucrări de asfaltare și pe strada Avram Iancu din municipiu.

 

Circulația se desfășoară pe un singur fir, în zonă este și un agent de la poliția locală care coordonează traficul. Tot în această perioadă s-a asfaltat porțiuni și din strada Ștefan cel Mare și Calea Victoriei.

Primarul Matei Cristian spune că pe strada Avram Iancu se va așterne un covor asfaltic de uzură pe suprafața întregii străzi, de la sensul giratoriu de la Teatrul Aureliu Manea, până la podul peste Valea Racilor (lângă Penny).

La fel ca în cazul străzii Ștefan cel Mare, administrația locală a dispus aceste lucrări de urgență pentru a spori confortul cetățenilor municipiului Turda, până la demararea lucrărilor pe fonduri europene, incluse în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă.

Circulația se va desfășura pe un singur sens, de la Spitalul Municipal către Teatrul Aureliu Manea, iar circulația către Spital de la Teatru a autovehiculelor și a transportului public este deviată pe străzile Mihai Eminescu (sens unic), strada Bicazului (dublu sens) și strada Ecaterina Teodoroiu (sens unic). Termenul de finalizare a lucrărilor este de 20 de zile” anunță Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator