marian morar
m install
nello construct

S-a semnat ordinul de începere a lucrărilor la Parcul Mihai Viteazul! Va deveni obiectiv turistic!

zamblau eugen

Consilierul local Paul Năstase a spus azi că s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea parcului Mihai Viteazu, o investiție impresionantă care se va realiza în zona monumentului lui Mihai Viteazu, revitalizând zona inclusiv din punct de vedere turistic.

 

”A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea parcului Mihai Viteazul. A fost finalizată licitația, iar contractul de proiectare și execuție a fost atribuit asocierii SC ACSA SA – SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL – SC VECTOR ENGINEERING SRL. 

Vedem cum rând pe rând, toate proiectele câștigate de administrația locală devin realitate, iar Turda va avea un nou obiectiv la standarde europene, completând astfel tabloul turistic al orașului. Alături de Salina Turda și de Castrul Roman, parcul în care se află Mormântul lui Mihai Viteazul și Mănăstirea Mihai Vodă va deveni un punct important pe harta turismului local.

Proiectul european “Regenerarea Zonei Obelisc Mihai Viteazul” prevede reabilitarea și modernizarea de străzi de acces la obiectiv, cu prevederea de piste pentru biciclete și spații de parcare la Aleea Obeliscului, crearea de zone pietonale, reconversia și refuncționalizarea unei zone neutilizate, degradate și crearea unui nou parc public în zona Obelisc Mihai Viteazu, amenajarea unui foișor/turn cu platforme de observare, amenajarea de zone pentru activități culturale/de evenimente și asigurarea de dotări și facilități. Termenul de execuție a lucrărilor este de 26 de luni (4 luni proiectare/22 luni execuție).”, a menționat consilierul PSD, Paul Năstase.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2