fbpx

 
 
Scrie un comentariu

parc mihaiviteazu

Consilierul local Paul Năstase a spus azi că s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea parcului Mihai Viteazu, o investiție impresionantă care se va realiza în zona monumentului lui Mihai Viteazu, revitalizând zona inclusiv din punct de vedere turistic.

 

”A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea parcului Mihai Viteazul. A fost finalizată licitația, iar contractul de proiectare și execuție a fost atribuit asocierii SC ACSA SA - SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL – SC VECTOR ENGINEERING SRL. 

Vedem cum rând pe rând, toate proiectele câștigate de administrația locală devin realitate, iar Turda va avea un nou obiectiv la standarde europene, completând astfel tabloul turistic al orașului. Alături de Salina Turda și de Castrul Roman, parcul în care se află Mormântul lui Mihai Viteazul și Mănăstirea Mihai Vodă va deveni un punct important pe harta turismului local.

Proiectul european “Regenerarea Zonei Obelisc Mihai Viteazul” prevede reabilitarea și modernizarea de străzi de acces la obiectiv, cu prevederea de piste pentru biciclete și spații de parcare la Aleea Obeliscului, crearea de zone pietonale, reconversia și refuncționalizarea unei zone neutilizate, degradate și crearea unui nou parc public în zona Obelisc Mihai Viteazu, amenajarea unui foișor/turn cu platforme de observare, amenajarea de zone pentru activități culturale/de evenimente și asigurarea de dotări și facilități. Termenul de execuție a lucrărilor este de 26 de luni (4 luni proiectare/22 luni execuție).”, a menționat consilierul PSD, Paul Năstase.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate