fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

cl turda puz

Joi, 20 septembrie, de la ora 13 la Turda este programată o ședință extrordinară a Consiliului Local având trei puncte pe ordinea de zi.

 

Primul face referire la utilizarea fondului de rulment pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare, celălalt proiect vizează o rectificare bugetară, iar cel din urmă le solicită aleșilor locali aprobarea pentru modificarea organigramei, numărului de posturi, statului de funcţii şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare al aparatului de specialitate al Primarului municipiului Turda.

Acest proiect de hotărâre prevede practic înființarea a două noi compartimente în cadrul primăriei Turda, însumând cinci posturi ce urmează a fi ocupate prin concurs, conform legii.

Potrivit proiectului de hotărâre este vorba despre înființarea unui compartiment în subordinea Administratorului Public- Compartiment Control Managerial și standard de calitate; înființarea unui compartiment în cadrul Direcției Tehnice , mai exact a unui compartiment de protecția mediului, ce urmează a fi responsabil cu aplicarea și monitorizarea modului în care se respectă prevederile legale privind protecția mediului, în concluzie, se cere suplimentarea numărului de posturi cu 5 funcții contractuale de inspector de specialitate.

„Facem precizarea că bugetul de venituri poate susține sumele necesare pentru cheltuielile privind drepturile salariale necesare pe anul 2018, pentru cele cinci posturi suplimentate, în cuantum de aproximatim 21.000 lei/lună” se arată în raportul de specialitate al proiectului.  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator