fbpx

Icon Scrie un comentariu

tichet vacanta

Succesul înregistrat în acest an cu voucherele de vacanță, de care au beneficiat angajații de la Stat, a determinat conducerea PSD să anunțe că această facilitate va fi oferită și în următorii 2 ani.

 

"Am decis în CEx, prin vot, și Guvernul a luat act de asta, să prelungim existența voucherelor de vacanță, pentru că în legislație era prevăzut ca de la anul voucherele de vacanță să se transforme în bani. Rezultatele pe care le-au dat și răspunsul și reacțiile operatorilor de turism au fost foarte bune și nu numai, chiar și ale turiștilor care au beneficiat de ele și va fi să prelungim pentru cel puțin următorii doi ani de zile", a afirmat Liviu Dragnea, liderul PSD, principalul partid din coaliția de guvernare.

Profit.ro a relatat anterior că peste 60% dintre cererile înregistrate de site-ul de rezervări turistice HotelGuru.ro fac referire la achitarea călătoriilor cu vouchere de vacanță. Dacă pensiunile de mici dimensiuni evită plata prin vouchere de vacanță, hotelurile medii și mari nu pun probleme de acceptare.

Cele mai solicitate destinații pentru plata cu voucherele de vacanță rămân cele de pe Valea Prahovei, litoral și stațiunile balneoclimaterice din vestul și centrul țării.”, menționează siteul Profit.ro.

Voucherele de vacanță au fost oferite în această primăvară angajaților din instituțiile statului. Valoarea cumulată a voucherelor primite de un angajat este de 1.450 lei. Acestea pot fi folosite pentru a achita cazarea, masa sau transportul pentru o vacanță în România. Nu sunt transmisibile și nu pot fi vândute / schimbate. Odată cu lansarea acestor vouchere, turismul din România a înregistrat un reviriment pozitiv. patronii din turism erau îngrijorați că, după eliminarea voucherelor și transformarea acestora în bani, românii nu vor mai fi interesați să-și petreacă concediul în stațiunile din România.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator