BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

1 Comentariu

gunoaie2

Un membru al grupului „Azi în Turda” a semnalat că lângă tomberonul din preajma blocului în care locuiește, un autoturism cu remorcă a descărcat o cantitate mare de deșeuri menajere și mobilier.

 

Imediat a fost anunțată Poliția Locală și în câteva ore a fost identificată persoana responsabilă de acest gest lipsit de bun simț. Este vorba e un locuitor al comunei Mihai Viteazul, care a fost sancționat și obligat să adune toată mizeria pe care a depozitat-o ilegal.

Felicităm persoana care a surprins și ne-a adus la cunoștință această faptă reprobabilă și încurajăm toți turdenii să nu mai rămână indiferenți.
Vă rugăm să fotografiați și să rețineți cât mai multe informații în cazul în care surprindeți orice abatere sau comportament lipsit de bun simț și să ni le furnizați, pentru ca Poliția Locală să ia măsurile necesare pentru ca cei responsabili să fie pedepsiți, anuntă municipalitatea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Pop Marcel · 18:25 31.08.2018
    De ce nu se stropesc containerele pe timp de vara cu dezinfectanti deoarece printre blocuri miroase ca la groapa de gunoi.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator