marian morar
m install
nello construct

Un exemplu de spirit civic și responsabilitate din partea unui locuitor al orașului nostru

zamblau eugen

Un membru al grupului „Azi în Turda” a semnalat că lângă tomberonul din preajma blocului în care locuiește, un autoturism cu remorcă a descărcat o cantitate mare de deșeuri menajere și mobilier.

 

Imediat a fost anunțată Poliția Locală și în câteva ore a fost identificată persoana responsabilă de acest gest lipsit de bun simț. Este vorba e un locuitor al comunei Mihai Viteazul, care a fost sancționat și obligat să adune toată mizeria pe care a depozitat-o ilegal.

Felicităm persoana care a surprins și ne-a adus la cunoștință această faptă reprobabilă și încurajăm toți turdenii să nu mai rămână indiferenți.
Vă rugăm să fotografiați și să rețineți cât mai multe informații în cazul în care surprindeți orice abatere sau comportament lipsit de bun simț și să ni le furnizați, pentru ca Poliția Locală să ia măsurile necesare pentru ca cei responsabili să fie pedepsiți, anuntă municipalitatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2