Scrie un comentariu

dorin lojigan

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat că îl va acționa în instanță pe prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș, reproșându-i că nu și-a respectat partea sa privind înființarea unor puncte de lucru în municipiul Câmpia Turzii, pentru serviciile pașapoarte și permise-înmatriculări.

 

„Voi deschide o acțiune în instanță pentru că prefectul Aurel Cherecheș nu face decât un joc politic prin acest refuz al său de a pune în aplicare protocolul. Inițial a fost de acord, a semnat și și-a asumat, mai ales că noi am pus la dispoziție și spațiul necesar pentru funcționarea acestor servicii. Liderul PSD și-a dat seama că dacă dacă ar da curs solicitării noastre, m-ar avantaja pe mine în ochii electoratului din Câmpia Turzii și probabil i-a comandat prefectului să nu mai facă nimic. Normal, oamenii vin acum și mă întreabă pe mine, de ce trebuie să mergem până în Cluj să stăm la cozi pentru pașapoarte, pentru permise și pentru înmatriculări. Ai promis că faci, de ce nu faci? Este pur și simplu de neacceptat. Domnul prefect nu are nicio scuză pentru că ne încalcă acest drept, mai ales că și-a asumat printr-un act scris că aceste servicii vor deveni funcționale la Câmpia Turzii. Nu-mi rămâne decât să îl acționez în instanță”, spune primarul Dorin Lojigan, citat de Actual de Cluj.

Prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș, spune că refuzul său nu are nicio legătură cu politica.

”Primarul din Câmpia Turzii este de fapt un procesoman, cu asta știe el să se ocupe, până și el recunoaște. Eu m-am întâlnit cu el și i-am explicat motivul pentru care nu se poate să punem acum în funcțiune cele două servicii. Mai întâi avem obligația să eficientizăm activitatea serviciilor în ansamblul lor, iar apoi ne vom putea gândi și la puncte de lucru în toate celelalte municipii din județ. De când am preluat mandatul de prefect, aceasta a fost o prioritate pentru mine, să reducem cozile la ghișee, să reducem timpul de așteptare. Când am venit eu, se aștepta și câte patru luni, acum se așteaptă patru zile, și în curând nu se va mai aștepta deloc și nu se va mai sta deloc la cozi. De altfel, la permise în prezent toata lumea care vine este procesată, zilnic, nu rămâne nimeni pe dinafară. Am făcut efort să rezolvăm această problemă și nu ne vom opri aici”, a comentat Chereches, menționat de sursa citată.

Prefectul Aurel Cherecheș susține că există o cerere mică de astfel de documente la Câmpia Turzii, circa 30-40 de persoane, iar pentru asta nu se jurstifică perturbarea serviciilor de la nivelul județului.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator