fbpx

Icon Scrie un comentariu

curatenie parcTN

Se spală aleile, băncile, locurile de joacă și se înlocuiesc părțile de mobilier deteriorate.

 

„De asemenea, la începutul săptămânii viitoare se va lua o hotărâre în ceea ce privește modalitatea cea mai rapidă și mai eficientă prin care vor fi alungate păsările din parc” anunță municipalitatea.

Până acum au fost nenumărate sesizări din partea cetățenilor privind mizeria din parcul din Turda Nouă produsă de păsări.

S-au încercat diverse metode de îndepărtare a acestora, pe vremea administrației Ștefănie s-a achiziționat un aparat care emite ultrasunete, dar nu și-a dovedit eficiența , s-a apelat la Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Potaissa Turda, s-au distrus cuiburile de ciori, dar nimic nu pare să le îndepărteze pe „înaripate”/

Municipalitatea din Câmpia Turzii, care se confruntă cu aceeași problemă, a montat un tun anti-păsări, în zona Incubatorului de Afaceri (noua clădire a Poliției Municipiului Câmpia Turzii). Sunt executate detonări controlate, la interval de 30 minute, a căror menire este să îndepărteze sutele de păsări care și-au făcut cuiburi în Parcul Municipal.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator