m install
petlinii
nello construct

Pregătirile sunt în toi pentru Zilele Turzii

floris

Mai sunt doar câteva zile până când se dă startul distracției. În Parcul Central au început pregătirile pentru spectacolele din cadrul Zilelor Turzii.

 

„Atmosfera va fi de basm, sunt decorate aleile parcului și sunt finalizate mesele pentru tenis de masă” informează municipalitatea.

Zilele Turzii au loc în perioada 17-19 august, locațiile evenimentelor sunt și în acest an zona Materna pentru concerte, Primăria Turda, Muzeul de ISTORIE, Parcul Central, Teatrul Municipal Aureliu Manea, zona pietonală, Salina Turda etc.

Și în 2018 vom avea expo flora, bike expo, expo auto, târg de produse tradiționale, expoziții columbofile, proiecții de filme, concerte de muzică ușoară și populară. Competiții sportive , teatru pentru copii, expoziție de artă fotografică și plastică, concert de jazz, gala premiilor ZMT 2018 și nu numai.

Ca noutăți: în premieră organizatorii aduc Carnavalul ZMT – o paradă a personajelor de poveste, simultan de șah cu marele maestru Andrei Istrățescu, Concurs „Sanitarii pricepuți”, un Disco Club ZMT la sala CSA, Festival de Bucătărie Turdeană, show special de lasere.

Citește și: Avem programul ZMT 2018! Vezi noutățile!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: