promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

strada otelarilor

Administrația locală a luat decizia de a interveni pe strada Oțelarilor din Câmpia Turzii, după ce mai mulți cetățeni au sesizat faptul că strada se află într-o stare avansată de degradare, deși a fost asfaltată în urmă cu doar 4 ani.

”Una dintre cele mai problematice strazi din municipiul nostru va fi complet reparată în cel mai scurt timp, lucrările demarându-se începând cu această dimineață. Îndreptăm greșelile trecutului!”, a menționat primarul Dorin Lojigan.

În urmă cu circa două săptămâni, pe siteul TurdaNews a fost publicată o informație conform căreia un cetățean a rămas cu mașina pe butuci, după ce a intrat într-o groapă din asfalt.

Citește și:

Și-a rupt mașina pe strada Oțelarilor din Câmpia Turzii! (VIDEO)

Strada a fost asfaltată în anul 2014, însă la scurt după încheierea lucrărilor au existat reclamații privind calitatea acestora.

În luna mai 2015, după ce pe siteul TurdaNews a fost publicat un material privind calitatea proastă a lucrărilor, reprezentanții administrației locale au făcut teste de calitate a lucrării.

Citește și:

Știrea Cititorului generează reacții și la Câmpia Turzii: Asfaltarea străzii Oțelarilor, verificată la calitate!

Administrația locală a refuzat să achite contravaloarea lucrărilor, iar ulterior au apărut procese în instanță, fie pentru că administrația locală solicita daune datorită lucrărilor de proastă calitate, fie pentru că societate constructoare a acționat în judecată administrația locală pentru neplata facturii.

Primăria Câmpia Turzii a câștigat, inițial, un proces în primă instanță, societatea constructoare fiind obligată să plătească daune de circa 400.000 de lei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator