Scrie un comentariu

strada otelarilor

Administrația locală a luat decizia de a interveni pe strada Oțelarilor din Câmpia Turzii, după ce mai mulți cetățeni au sesizat faptul că strada se află într-o stare avansată de degradare, deși a fost asfaltată în urmă cu doar 4 ani.

”Una dintre cele mai problematice strazi din municipiul nostru va fi complet reparată în cel mai scurt timp, lucrările demarându-se începând cu această dimineață. Îndreptăm greșelile trecutului!”, a menționat primarul Dorin Lojigan.

În urmă cu circa două săptămâni, pe siteul TurdaNews a fost publicată o informație conform căreia un cetățean a rămas cu mașina pe butuci, după ce a intrat într-o groapă din asfalt.

Citește și:

Și-a rupt mașina pe strada Oțelarilor din Câmpia Turzii! (VIDEO)

Strada a fost asfaltată în anul 2014, însă la scurt după încheierea lucrărilor au existat reclamații privind calitatea acestora.

În luna mai 2015, după ce pe siteul TurdaNews a fost publicat un material privind calitatea proastă a lucrărilor, reprezentanții administrației locale au făcut teste de calitate a lucrării.

Citește și:

Știrea Cititorului generează reacții și la Câmpia Turzii: Asfaltarea străzii Oțelarilor, verificată la calitate!

Administrația locală a refuzat să achite contravaloarea lucrărilor, iar ulterior au apărut procese în instanță, fie pentru că administrația locală solicita daune datorită lucrărilor de proastă calitate, fie pentru că societate constructoare a acționat în judecată administrația locală pentru neplata facturii.

Primăria Câmpia Turzii a câștigat, inițial, un proces în primă instanță, societatea constructoare fiind obligată să plătească daune de circa 400.000 de lei.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator