promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

deliberativ turda2

Aleșii locali au aprobat la ultima ședință de consiliu local de la Turda și un proiect ce reglementează regimul de aprovizionare a agenților economici din zona centrală a orașului.

 

În anul 2010 s-a socotit oportun ca programul în care să fie permisă aprovizionarea să fie între 22:00 și 7:00 astfel încât circulația pietonilor și autovehiculelor din zonă să nu fie perturbată sau pusă în pericol prin desfășurarea activităților de aprovizionare.

„La acest moment, zona respectivă a cunoscut o creștere semnificativă a valorilor traficului pietonal, dar și auto. În condițiile în care în prezent după ora 6:00 traficul auto și pietonal în zonă crește semnificativ, consilierii au adoptat noul orar de funcționare care este în intervalul 22:00-6:00 și nu până la ora 7:00, cum este în prezent” se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Măsura ar duce la o mai mare fluidizare a traficului auto și se constituie într-un element menit a preîntâmpina punerea în pericol a siguranței auto și pietonale, argumentează și primarul Matei Cristian.  

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator