m install
petlinii
nello construct

Poliția Locală Turda ia măsuri împotriva autovehiculelor staționate de mult timp pe domeniul public!

floris

Poliția Locală aduce la cunoștință faptul că în ultima perioadă în municipiul nostru, terenuri aparținând domeniului public (trotuare, alei, spații verzi) sunt ocupate de autovehicule abandonate determinând un disconfort pietonilor, conducătorilor auto, tuturor cetățenilor în general. 

 

În vederea eliberării cât mai urgente a domeniului public, Poliția Locală Turda a declanșat o acțiune în acest sens pentru identificarea și somarea proprietarilor în scopul eliberării domeniului public.

Vă rugăm, să ne sprijiniți cu date și informații pentru identificarea proprietarilor sau a deținătorilor în cauză cu scopul eradicării acestui fenomen.

De asemena, Poliția Locală îi atenționează pe toți proprietarii de autovehicule staționate de mult timp pe domeniul public să ia măsuri urgente pentru eliberarea acestor spații, în caz contrar se vor aplica dispozițiile Legii 421/2002 (modificată) privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: