promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

lojigan lucrari

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a prezentat lucrările de pe raza localității, precizând că se lucrează în mai multe locații concomitent pentru că organizarea SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA permite acest lucru și astfel urbea își poate schimba imaginea într-un ritm mai rapid, lucrările din zona centrală dorindu-se a fi finalizate până la Zilele Municipiului.

 

Totuși, unele probleme privind ritmul lucrărilor au apărut din cauza ploilor care au căzut în ultima perioadă și care au oprit continuarea unora dintre lucrări, în special în zona Pieței Mihai Viteazu (în spatele blocului turn) legătură cu strada Aurel Vlaicu și în zona pieței mici, pe strada Ion Agârbiceanu.

Continuă, însă, lucrările de plombare a asfaltului pe străzi, astfel încât arterele să permită o circulație normală a automobiliștilor, dar și cele de montare a pavajului în zona centrală și de pregătire a viitoarelor zone verzi (se toarnă pâmânt, pe care ulterior se va pune gazon).

În ceea ce privește lucrările de plombare, primarul Dorin Lojigan a spus că aproape toată localitatea a trecut prin lucrări de plombare, obiectivul fiind de a nu mai fi ”gropi” în asfalt. Edilul din Câmpia Turzii a precizat că acum s-a lucrat mai mult pe partea de plombări din două motive. Pe de o parte, pentru că urmează lucrările Companiei de Apă Arieș, pentru înlocuirea unor conducte de alimentare cu apă și canalizare, o investiție estimată la circa 40 de milioane de euro doar pe raza Câmpiei Turzii, iar pe de altă parte pentru că se așteaptă semnarea contractului PMUD (Plan de Mobilitate Urbană Durabilă), care va aduce cu sine bani europeni pentru asfaltarea principalelor artere din oraș (asfaltare integrală și modernizare).

Toate detaliile privind stadiul lucrărilor din Câmpia Turzii și alte amănunte despre aceste lucrări le puteți afla direct de la primarul Dorin Lojigan, în videoreportajul de mai jos:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator