promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

cl ct societati

O ședință extraordinară a fost convocată ieri la Câmpia Turzii având ca subiect „INFRASTRUCTURA DE TRANSPORT PUBLIC ȘI MĂSURI PENTRU MOBILITATE ALTERNATIVĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII”.

 

Practic aleșii locali au aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „INFRASTRUCTURA DE TRANSPORT PUBLIC ȘI MĂSURI PENTRU MOBILITATE ALTERNATIVĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII”, un răspuns la solicitarea de clarificare nr. 7,  înregistrată la Primăria Municipiului Câmpia Turzii cu nr. 119327 din 10.07.2018, pentru proiectul: “INFRASTRUCTURA DE TRANSPORT PUBLIC ȘI MĂSURI PENTRU MOBILITATE ALTERNATIVĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII”, din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 4e, Obiectivul specific 3.2: Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) ar urma să aducă la Câmpia Turzii investiții în infrastructură de peste 9 milioane de euro.

Primarul Dorin Lojigan spune că s-a ajuns la faza de precontractare a proiectului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator