promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

cl turda 18.07

Consilierii turdeni au aprobat modificarea programului Casei de Cultură Turda, modificarea vizând finanțarea Festivalului de Folclor care se va desfășura la finele acestei săptămâni în Parcul Central din Turda.

 

”În vederea desfășurării în bune condițiuni a evenimentului, solicităm transferul sumei de 60.000 de lei din capitolul ”Cultură, religie, recreere” paragraful 67020330 al bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Turda la poziția nr. 12 din cap. I al Programului Casei de Cultură care cuprinde activități a căror finanțare se face din același capitol și paragraf bugetar”, a motivat primarul Cristian Matei.

În total, Festivalul de Folclor ”În Grădina Dorului”, care se va desfășura în perioada 20-22 iulie, în Parcul Central din Turda, va avea un buget de 64.000 de lei.

”Evenimentul care va debuta în data de 20 iulie în Parcul Central al municipiului Turda, va avea o durată de 3 zile și va reuni atât artiști și ansambluri folclorice din țară cât și din străinătate”, a menționat directorul interimar al Casei de Cultură Turda, Amalia Iurian.

Citește și:

Festivalul de Folclor „În grădina dorului”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator