m install
petlinii
nello construct

Programul Casei de Cultură Turda, modificat pentru finanțarea spectacolului folcloric

zamblau eugen
floris

Consilierii turdeni au aprobat modificarea programului Casei de Cultură Turda, modificarea vizând finanțarea Festivalului de Folclor care se va desfășura la finele acestei săptămâni în Parcul Central din Turda.

 

”În vederea desfășurării în bune condițiuni a evenimentului, solicităm transferul sumei de 60.000 de lei din capitolul ”Cultură, religie, recreere” paragraful 67020330 al bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Turda la poziția nr. 12 din cap. I al Programului Casei de Cultură care cuprinde activități a căror finanțare se face din același capitol și paragraf bugetar”, a motivat primarul Cristian Matei.

În total, Festivalul de Folclor ”În Grădina Dorului”, care se va desfășura în perioada 20-22 iulie, în Parcul Central din Turda, va avea un buget de 64.000 de lei.

”Evenimentul care va debuta în data de 20 iulie în Parcul Central al municipiului Turda, va avea o durată de 3 zile și va reuni atât artiști și ansambluri folclorice din țară cât și din străinătate”, a menționat directorul interimar al Casei de Cultură Turda, Amalia Iurian.

Citește și:

Festivalul de Folclor „În grădina dorului”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: