promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

cl ct convocare

Marți, 10 iulie, consilierii locali sunt convocați în ședința extraordinară, pentru a-și da acordul în ceea ce privește organizarea manifestărilor prilejuite de Zilele Municipiului Câmpia Turzii.

 

Ședința debutează de la ora 15, în sala de şedinţe a Palatului Cultural ,,IONEL FLOAŞIU” Câmpia Turzii.

Evenimentul va avea loc în perioada 17-19 august la fel ca zilele municipiului Turda.

Programului privind organizarea manifestărilor prilejuite de „Zilele Municipiului Câmpia Turzii”, cuprinde activități diverse dedicate tuturor categoriilor de vârstă consumatori ai actului de cultură, sport și divertisment.

Finanțarea cheltuielilor pentru organizarea “Zilelor Municipiului” 2018 se face de la bugetul local, din sume prevăzute în Calendarul Cultural pentru anul 2018, sponsorizări  și taxe încasate de la agenții economici ca urmare a închirierii spațiilor. 

„Evenimentele vor avea loc în aer liber sau în spații special amenajate, dar și în cadrul bazelor sportive, specifice fiecărei activităţi în parte.

Conform tradiţiei, programul artistic din zilele de 17, 18 şi 19 august, care se va desfăşura în Parcul Mare, va încheia cea mai importantă sărbătoare a noastră, a tuturor” transmite primarul Dorin Lojigan.

TurdaNews va transmite ședința, în direct, aici: https://turdanews.net/live-video.html

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator