fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

mustea anca mihaela

Pentru postul vacant din cadrul Consiliului de Administrație de la SC Parc Industrial Câmpia Turzii SA s-a înscris o singură persoană, care a reușit să treacă de cele două etape, respectiv verificarea dosarului și proba de interviu.

 

Mustea Anca-Mihaela este numele celei care a reușit să treacă cele două etape.

Numele său urmează să fie validat printr-o hotărâre de Consiliu Local, însă această procedură este, de cele mai multe ori, o simplă formalitate.

Interesant este că numele ei deja a fost prezentat în calitate de membru al Consiliului de Administrație al societății Parc Industrial Câmpia Turzii SA, la prezentarea situațiilor financiare pe 2017, care a avut loc în luna mai a acestui an, în ședința Consiliului Local.

Pe lângă Mustea Anca-Mihaela, din Consiliul de Administrație al societății au mai fost menționați: Udrea Emil Mihai, Dolha Liviu, Moldvai Bela, Morar Florian Vasile.

Societatea Parc Industrial Câmpia Turzii SA a înregistrat o cifră de afaceri de 145.239 lei, cu un profit de 36.763 lei. Societatea are 2 angajați, cu timp parțial de lucru, respectiv 2 ore/zi. Cheltuielile totale cu angajații au fost de 10.801 lei. Cheltuielile aferente contractului de mandat al directorului Remus Matei au fost de 42.000 de lei/an, în timp ce indemnizațiile plătite membrilor Consiliului de Administrație s-au ridicat la 2.160 lei (septemberie-decembrie 2017). Societatea administrează parcul industrial al municipalității, situat pe strada Laminoriștilor, în apropierea Parcului Reif, care a început să fie populat cu diverși investitori.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator