Scrie un comentariu

mustea anca mihaela

Pentru postul vacant din cadrul Consiliului de Administrație de la SC Parc Industrial Câmpia Turzii SA s-a înscris o singură persoană, care a reușit să treacă de cele două etape, respectiv verificarea dosarului și proba de interviu.

 

Mustea Anca-Mihaela este numele celei care a reușit să treacă cele două etape.

Numele său urmează să fie validat printr-o hotărâre de Consiliu Local, însă această procedură este, de cele mai multe ori, o simplă formalitate.

Interesant este că numele ei deja a fost prezentat în calitate de membru al Consiliului de Administrație al societății Parc Industrial Câmpia Turzii SA, la prezentarea situațiilor financiare pe 2017, care a avut loc în luna mai a acestui an, în ședința Consiliului Local.

Pe lângă Mustea Anca-Mihaela, din Consiliul de Administrație al societății au mai fost menționați: Udrea Emil Mihai, Dolha Liviu, Moldvai Bela, Morar Florian Vasile.

Societatea Parc Industrial Câmpia Turzii SA a înregistrat o cifră de afaceri de 145.239 lei, cu un profit de 36.763 lei. Societatea are 2 angajați, cu timp parțial de lucru, respectiv 2 ore/zi. Cheltuielile totale cu angajații au fost de 10.801 lei. Cheltuielile aferente contractului de mandat al directorului Remus Matei au fost de 42.000 de lei/an, în timp ce indemnizațiile plătite membrilor Consiliului de Administrație s-au ridicat la 2.160 lei (septemberie-decembrie 2017). Societatea administrează parcul industrial al municipalității, situat pe strada Laminoriștilor, în apropierea Parcului Reif, care a început să fie populat cu diverși investitori.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator