Live Video
 

maxiprest mai2018

BOMBĂ! Lucrările la sala de sport de la Turda, la standarde internaționale, ar putea începe în toamna acestui an!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

proiect sala

”Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice tocmai şi-a dat acordul pentru construirea unei săli cu o capacitate de 3.520 de locuri”, anunță siteul ProSport. Investiţia se va ridica în jurul sumei de 17,8 milioane de euro şi va fi efectuată în Complexul Sportiv din Turda, care mai cuprinde un stadion şi un bazin de înot, mai precizează sursa citată.

 

”Sala va fi aptă să organizeze competiţii internaţionale de anvergură, dacă se ia în considerare parteneriatul cu Clujul. Feedback-ul de la Federaţia Europeană de Handbal este unul foarte pozitiv în privinţa acestui aspect. Drept dovadă, l-au şi distins cu o plachetă de merit pe primarul municipiului, care a făcut proiectul, l-a elaborat şi s-a dus cu el până în pânzele albe, până a primit votul favorabil al Comisiei de specialitate din cadrul Ministerului Dezvoltării. Acest lucru s-a întâmplat imediat după semifinala cu Vestmannaeyjar, la şedinţă am participat şi eu împreună cu primarul (n.r. Cristian Matei) şi cu preşedintele FR de Handbal (n.r. Alexandru Dedu), a declarat sursei citate Flaviu Sâsâeac, preşedintele echipei de handbal Potaissa.

Conform graficului, în maximum două săptămâni ar trebui să vină ordinul de ministru, pentru a putea fi făcută licitaţia şi a fi începută construcţia, astfel că în opinia oficialului echipei de handbal sunt șanse foarte mari ca lucrările să înceapă din această toamnă.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...