fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

proiect sala

”Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice tocmai şi-a dat acordul pentru construirea unei săli cu o capacitate de 3.520 de locuri”, anunță siteul ProSport. Investiţia se va ridica în jurul sumei de 17,8 milioane de euro şi va fi efectuată în Complexul Sportiv din Turda, care mai cuprinde un stadion şi un bazin de înot, mai precizează sursa citată.

 

”Sala va fi aptă să organizeze competiţii internaţionale de anvergură, dacă se ia în considerare parteneriatul cu Clujul. Feedback-ul de la Federaţia Europeană de Handbal este unul foarte pozitiv în privinţa acestui aspect. Drept dovadă, l-au şi distins cu o plachetă de merit pe primarul municipiului, care a făcut proiectul, l-a elaborat şi s-a dus cu el până în pânzele albe, până a primit votul favorabil al Comisiei de specialitate din cadrul Ministerului Dezvoltării. Acest lucru s-a întâmplat imediat după semifinala cu Vestmannaeyjar, la şedinţă am participat şi eu împreună cu primarul (n.r. Cristian Matei) şi cu preşedintele FR de Handbal (n.r. Alexandru Dedu), a declarat sursei citate Flaviu Sâsâeac, preşedintele echipei de handbal Potaissa.

Conform graficului, în maximum două săptămâni ar trebui să vină ordinul de ministru, pentru a putea fi făcută licitaţia şi a fi începută construcţia, astfel că în opinia oficialului echipei de handbal sunt șanse foarte mari ca lucrările să înceapă din această toamnă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator