Scrie un comentariu

gunoaie margaretelor

Pe strada Margaretelor din cartierul Poiana continuă acțiunea de desființare a rampei clandestine de gunoi, acțiune începută în luna februarie.

 

„Vineri, aproximativ 240 metri cubi de gunoi au fost ridicați de la fața locului cu ajutorul unui număr de 10 camioane. La acțiunea de curățenie au participat și membri ai composesoratului din zonă dar și voluntari, cetățeni care locuiesc pe strada Margaretelor” informează primarul Matei Cristian.

Recent, au fost desființate mai multe rampe clandestine de gunoi și s-au salubrizat zonele de la stadionul Municipal, intersecția străzilor Primăverii cu Izvorului, precum și în zona podurilor de pe străzile Ion Corvin și Tunelului.

„Continuăm în ritm susținut, în echipă cu toate serviciile şi instituțiile abilitate, precum Domeniul Public, Prival, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență şi Serviciul Public de Asistență Socială. În Paralel, Poliția Locală desfăşoară în continuare controale, aplicând amenzi celor care nu respectă legea şi aruncă gunoaiele la întâmplare. Ne dorim un oraş curat, iar pentru asta vom face tot ce ne stă în putere!”, a mai anunțat primarul turdean.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator