fbpx
Icon Scrie un comentariu

sisterhood

Divizia feminină a Asociației Beard Brothers - The Sisterhood, în colaborare cu producătorul român de cosmetice -Farmec- organizează o campanie de responsabilitate socială corporativă, intitulată „Unirea la feminin”, dedicată femeilor din comunităților vulnerabile din România. 


Astfel, vineri, 20 aprilie 2018, cu începere de la ora 16.00, publicul feminin de la Câmpia Turzii va participa la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” pentru a afla mai multe lucruri despre această campanie națională.


În cadrul acestui proiect divizia feminină a Asociației Beard Brothers - The Sisterhood și Farmec, au decis să se implice și să aducă din nou zâmbetele pe chipurile feminine din comunitate.


Prin intermediul acestui eveniment, fetele și femeile care, în viața de zi cu zi, nu au acces la produse cosmetice de primă mână vor putea experimenta beneficiile unor astfel de tratamente pentru față și mâini. Aceste kit-uri de îngrijire personală vor fi oferite gratuit de organizatori la Palatul Cultural „Ionel Floașiu”.


Totodată, pe lângă produsele de îngrijire, doamnele care vor lua parte la eveniment vor beneficia și de un discurs motivațional, cu tematică feminină!


Campania „Unirea la feminin”, promovează solidaritatea feminină și oferă șansa la îngrijire personală și unor femei din grupuri vulnerabile, beneficiare ale serviciilor sociale specializate din municipiu, ONG-uri, etc.


Astfel, Primăria Municipiului Câmpia Turzii, The Sisterhood și Farmec celebrează împreună „Unirea la feminin”, contribuind astfel la creșterea încrederii în sine și întărirea legăturilor din comunitatea feminină.


Direcția Relații cu Comunitatea

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator