fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Ct Retragere

Înmatriculările auto, eliberarea de permise și pașapoarte la Câmpia Turzii sunt ”în aer”, administrația locală propunând retragerea dreptului de administrare asupra imobilului situat pe strada George Coșbuc, în favoarea Poliției Naționale, după ce consilierii locali votaseră darea în administrare și s-a încheiat procesul verbal de predare-primire!

”Ca urmare a încheierii Protocolului de colaborare între Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Municipiul Câmpia Turzii, s-au purtat discuții între aceste instituții în vederea realizării obiectivelor din acest protocol.

Prin adresa nr.228618 din 16.01.2018, înregistrată la instituția noastră sub nr.1624 din 17.01.2018, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj ne-a transmis că acesta nu poate prelua în administrare imobilul situat în Câmpia Turzii, str. George Coșbuc, nr.24, jud. Cluj.

Totodată, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj ne aduce la cunoștință că are nevoie de clădirea situată în Câmpia Turzii, str. George Coșbuc, nr.24, jud. Cluj, doar că modalitățile juridice pe care această instituție le agrează sunt: fie declararea acestui bun ca unul de interes public național și apoi darea sa în administrare, fie trecerea bunului în domeniul privat al municipiului Câmpia Turzii și darea sa în folosință gratuită către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj ne asigură că dorește continuarea demersurilor pentru realizarea în condiții optime a scopurilor protocolului și ne cere sprijinul în vederea rezolvării acestei situații.”, precizează primarul Dorin Lojigan.

Citește și:

De acum înainte veți putea înmatricula mașini, ridica permise auto, caziere și pașapoarte din Câmpia Turzii! (VIDEO)

La începutul lunii decembrie 2017, primarul Dorin Lojigan preciza că noile servicii (înmatriculări auto, eliberare permise de conducere și eliberare pașapoarte) și-ar putea începe activitatea din luna ianuarie a acestui an.

Citește și:

Primarul Dorin Lojigan: Demersurile cu IPJ continuă! (VIDEO)

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator