Scrie un comentariu

Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată, a funcţiei publice vacante de consilier, clasa I grad profesional superior, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor

 

Concursul se organizează la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii în data de 08.02.2018, ora 10:00 – proba scrisă și în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise va avea loc interviul, ambele probe la sediul Primăriei Câmpia Turzii, str.Laminoriștilor nr.2-4, sala “Europa”.

Condiţiile generale de ocupare a postului sunt cele prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici( r2).

Condiţii specifice:

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor sociale –ramura științe juridice;

-vechime în specialitatea studiilor: minimum 9 ani.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a-III-a.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art.49 din H.G. nr.611/2008, modificată şi completată de H.G.nr.1173/2008 și H.G. nr.761/2017.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se afişează la sediul şi pe site-ul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii www.campiaturzii.ro  

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, camera 10 telefon 0264368002/int.127, fax 0264365467, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact Scrobotă Simona consilier SRUS.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator