fbpx

Scrie un comentariu

A fost prelungit termenul pentru realizarea proiectului Parcului Zoologic de la Turda, astfel încât, finanțarea va fi asigurată de Ministerul Dezvoltării, până la finele anului 2019, a anunțat prin intermediul facebook-ului, primarul Turzii, Cristian Matei.

 

”Veste extraordinară!

După numeroase eforturi, am reuşit să obținem prelungirea termenului pentru realizarea proiectului "Extindere şi reamenajare parc zoologic şi de agrement Turda, județul Cluj", în baza Ordonanței de Urgență nr. 97/2017. Astfel, Ministerul Dezvoltării va asigura finanțarea în continuare a acestui obiectiv de investiții până la finalul anului 2019. Dacă nu am fi obținut prelungirea acestui termen, proiectul nu ar mai fi avut nicio finalitate, cel puțin în privința acreditării acesteia de Federația Internațională a Grădinilor Zoologice din Europa.

În continuare, Primăria Municipiului Turda va face demersurile necesare pentru suplimentarea fondurilor alocate, astfel încât în ciuda tuturor celor întâmplate, să ne putem bucura de acest obiectiv cât mai curând!” este mesajul postat de edilul turdean.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator