Live Video
 

Comisarul european Corina Crețu felicită echipa primarului Cristian Matei, pentru proiectele ”de calitate” depuse spre finanțare!

modulo 550

terran 650

După ce oficialii Companiei de Apă Arieș SA au anunțat că luni se va semna, la Palatul Victoria în București, proiectul cu finanțare europeană în valoare de circa 160 de milioane de euro, cel mai mare proiect european care a fost vreodată în zona noastră, mesajele pozitive au început să ”curgă”.

 

Printre cei care l-au felicitat pe edilul turdean pentru această ”ispravă”, s-a aflat și comisarul european Corina Crețu.

”Felicitări pentru toți cei care au depus proiecte de calitate, ca și dvs, pentru a putea începe să cheltuim în ritm mai alert sumele alocate din fondurile europene. Sunteți un exemplu de urmat, vă felicit încă o dată! Ne vedem luni, la Guvern, sper să pot veni cât mai curând în frumosul dvs oraș, unde s-a născut soțul meu. Weekend frumos vă doresc!”, a scris Corina Crețu pe pagina de Facebook a primarului Cristian Matei.

Printre cei care au apreciat această reușită este și deputatul Cristina Burciu, fost director economic și fost director general interimar al Companiei de Apă Arieș.

”Felicitari! Un proiect extrem de important ce va aduce numai beneficii pentru comunitățile din zona Văii Arieșului!”, a comentat Cristina Burciu.

”Mulțumim tuturor pentru felicitări. Într-adevăr un proiect mare și benefic pentru comunitățile noastre. Au durat mult etapele pregătitoare (circa 4 ani) dar a venit și ziua aceasta, a semnării finanțării. Să ne urăm succes!”, a replicat primarul Cristian Matei.

”Țin să vă mulțumesc în numele CAA pentru felicitări și pentru cuvintele frumoase adresate! Deasemenea doresc să felicit întreaga echipă care timp de 4 ani a depus eforturi considerabile pentru ca azi să fim în postura de a semna cel mai important proiect din regiunea noastră!”, a spus și directorul general al CAA, Bogdan Bobic.

Citește și:

Operatorul Regional Compania de Apă Arieș S.A. semnează cel mai important contract de finanțare din fonduri europene din zona Turda-Câmpia Turzii

Luni, 18 decembrie 2017, se va semna contractul cu finanțare europeană, la Palatul Victoria, în prezența prim-ministrului Mihai Tudose și a comisarului pentru Politică Regională al Comisiei Europene, Corina Crețu. La semnarea documentului vor participa primarul Cristian Matei, în calitate de președinte al ADI Apa Văii Arieșului și Bogdan Bobic, directorul general al Companiei de Apă Arieș, care a reușit întocmirea acestui proiect a cărui finanțare se va semna în câteva zile.

Încă de la investirea în funcție, primarul Cristian Matei a pus un accent deosebit pe atragerea fondurilor europene în comunitate, precizând că aceasta este unica soluție viabilă, în condițiile în care bugetul local nu poate suporta investițiile necesare unei dezvoltări accelerate a comunității, după o perioadă de stagnare.

TurdaNews va fi reprezentată la momentul semnării contractului de finanțare de jurnalistul Gelu Florea, care va încerca să relateze în direct acest moment de o importanță deosebită pentru comunitatea noastră (în jurul orei 09.30). De asemenea, sperăm să putem realiza, tot live video, și o scurtă emisiune ”la cald” alături de cei doi semnatari. Detalii vom oferi pe pagina de Facebook a TurdaNews, în dimineața zilei de luni. Tot acolo vom realiza și transmisiunile Live Video (în direct).

Dacă încă nu ați devenit fanul paginii noastre de Facebook, pentru a fi informați în timp util, acum e momentul: www.facebook.com/turdanews.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...