fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

În luna septembrie 2016, consilierul PMP Turda, Radu Zoltan, a sesizat faptul că în zona parcului central din Turda există o clădire insalubră, iar administrația locală trebuie să ia măsuri pentru rezolvarea acestei probleme care, spunea consilierul local, i-a fost sesizată de mai mulți cetățeni.

 

”Vreau să ridic și eu o problemă destul de strigentă pentru orașul nostru, este vorba despre clădirea abandonată din parcul central. Mai mulți cetățeni m-au rugat să se intervină pentru salubrizarea zonei respective.”, a spus Radu Zoltan în cadrul ședinței din data de 16 septembrie 2016.

Era vorba despre o clădire care a fost ridicată pe un teren concesionat de un turdean, cu scopul de a se construi un club pentru tineret. Deși concesiunea s-a făcut pe la sfârșitul anilor 90 și deși construcția nu a respectat destinația și nici nu a fost finalizată vreodată, fostele administrații locale nu au îndrăznit să pună în aplicare rezilierea contractului și demolarea clădirii, care la un moment dat funcționa ca locuință privată în parcul central!

În aceste zile, clădirea a fost demolată.

Președintele PMP Turda, Adrian Nap, spune că acesta este doar un exemplu privind modul în care PMP înțelege că trebuie să facă ”o altfel de politică locală”.

”Pe cetățeni nu-i interesează certurile dintre partide, în interesează să se facă ceva concret. De aceea noi nu punem accent pe certuri, pe disensiuni și ne preocupă mai mult rezolvarea problemelor reale ale cetățenilor. Sunt unii colegi care sunt mai interesați de scandaluri, de certuiri, de a fi veșnic împotrivă, însă nu au realizat nimic de când au început mandatul. Noi, în schimb, deși avem doar 3 consilieri locali, am reușit până acum să punctăm câteva lucruri destul de importante. Acea clădire era una dintre problemele nerezolvate de ani de zile. Este un exemplu de conlucrare în administrația locală, în interesul cetățeanului. Cea mai importantă reușită a noastră de până acum a fost faptul că, în premieră pentru cetățenii Turzii, propunerea noastră din campania electorală, privind reducerea impozitelor locale, s-a pus în aplicare la Turda! Așa ceva nu s-a mai întâmplat la Turda!

Îi așteptăm în continuare pe cetățeni să ne contacteze cu diverse probleme, pentru a încerca să ne punem în slujba lor.”, a declarat președintele PMP Turda, Adrian Nap.

PMP Turda are 3 consilieri în Consiliul Local Turda: Adrian Nap, Emil Moldovan și Radu Zoltan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator