Live Video
 

De acum înainte veți putea înmatricula mașini, ridica permise auto, caziere și pașapoarte din Câmpia Turzii! (VIDEO)

modulo 550

terran 650

Primarul Dorin Lojigan a anunțat astăzi printr-o conferință de presă că datorită numeroaselor demersuri desfășurate de el  în ultima perioadă, de acum înainte în Câmpia Turzii vor exista puncte de lucru pentru înmatricularea de mașini, emiterea de permise auto, caziere juridice, și pașapoarte!

 

Totul s-a întâmplat în contextul în care săptămâna aceasta a fost semnat un protocol de cooperare încheiat între Instituția Prefectului-Judetul Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Municipiul Câmpia Turzii.

Vestea nu poate fi decât îmbucurătoare ținând cont de faptul că până la acest moment cetățenii din Câmpia Turzii erau nevoiți să își sacrifice cel puțin o zi pentru drumul până la Cluj Napoca, unde cozile erau de obicei extrem de lungi, pentru oricare dintre serviciile enumerate.

Astfel, sediul Poliției Naționale din Câmpia Turzii se va muta în clădirea incubatorului de afaceri din Parcul Mare, clădire care dispune de un spațiu suficient pentru toate punctele de lucru și care devine în acest mod mult mai util pentru toți locuitorii orașului.  

Pasul următor pentru această ințiativă este votarea ei în cadrul ședinței de consiliu de săptămâna următoare.

Dorin Lojigan a menționat că în urma discuțiilor cu reprezentanții tuturor partidelor politice din consiliul local, aceștia  au agreat ideea și vor vota în consecință.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...