Live Video
 

Noi baterii de pubele subterane inaugurate la Turda

Miercuri, municipalitatea turdeană are programate două acțiuni, una de salubrizare cealaltă face referire la inaugurarea unor baterii subterane de colectare a gunoiului menajer.

 

Începând cu ora 9 va demara o acțiune de salubrizare a străzii Cocoșului, după ce luni a fost rândul străzii Gheorghe Dima să treacă printr-un proces de ecologizare.

La orele amiezii, va avea loc inaugurarea unor noi pubele subterane, mai întâi în zona Pieței din Micro 1 (str. Rapsodiei), apoi pe Calea Victoriei 100, bl. B120 si Calea Victoriei bl. E125.

În urmă cu aproape un an de zile, la Turda a fost inaugurată prima baterie de pubele subterane de colectare a gunoiului menajer, amplasată în zona cartierului Micro III, la intersecția străzii Lianelor cu Lotus (în apropierea școlii ”Horea, Cloșca și Crișan”).

Obiectivul reprezenta un proiect-pilot, prin intermediul căruia se testa capacitatea locuitorilor de a se adapta la un sistem de depozitare și colectare a deșeurilor mai modern, dar și capacitatea societății Prival de a răspunde prompt în ceea ce privește ridicarea deșeurilor, atunci când containerele subterane s-au umplut.

La Turda sunt necesare, conform unor estimări de aproximativ 100 de astfel de baterii.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...