Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Cristian Matei: Cartierele Turzii se transformă! Au fost finalizate lucrările la parcarea de lângă Piața Micro 3! (VIDEO)

kaufland 650x100 22.12

”Cartierele Turzii se transformă! Astăzi au fost finalizate şi lucrările de asfaltare a parcării din fața Pieței Micro III!”, a anunțat primarul municipiului Turda, Cristian Matei, pe contul său de Facebook, unde a inserat și un material video care prezintă aceste lucrări, dar și reacția locuitorilor din zonă.

 

”Mă bucur să vă văd fericiți! Aşa cum am mai spus, nu ne vom opri până când vom reuşi să asfaltăm toate străzile municipiului, să trăim într-un oraş civilizat, european!”, a mai spus edilul turdean.

Cristian Matei a prezentat o strategie de lucrări, pentru asfaltarea Turzii, care implică o combinație a surselor de finanțare, între bani guvernamentali, bani europeni și bani de la bugetul local. Pentru a realiza acest lucru, s-au accelerat lucrările de întocmire a documentațiilor aferente și s-au făcut demersuri concrete pentru atragerea fondurilor necesare.

De la Guvernul României, doar pentru străzi, s-a ereușit atragerea a circa 23 de milioane de lei. Un alt demers important, care vizează asfaltarea cartierului Băi, este legat de includerea zonei în categoria stațiunilor balneoclimaterice, care va permite finanțarea lucrărilor printr-un proiect european. Un alt proiect european vizează asfaltarea arterelor principale din oraș.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...