Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Caravana ”Eu sunt 12” ajunge și la Turda!

kaufland 650x100 22.12

Caravana ”Eu sunt 12” va ajunge și la Turda, în data de 18 iunie (duminica), conform unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Cristian Matei, în baza unei oferte primite pentru a include municipiul Turda pe lista celor 26 de localități în care se va opri caravana fotbalistică.

 

Principalele puncte de atracție sunt: un ecran LCD pe care se vor desfășura aplicații de realitate augmentată cu implicarea publicului, un camion cu remorcă în care sunt disponibile mai multe stații virtual reality, un camion în care este amplasat un bar de gheață (în care doritorii pot intra pe serii, special echipați, participând la degustare de bere, mini-show cu lasere și lumini).

În afară de cele prezentate mai sus, publicul poate participa la jocuri pe suporturi gonflabile, căzături în butoi cu apă, tras la poartă, sesiuni foto la diorame (care se vor urca pe Facebook). Tot în zona respectivă va fi amplasată și o terasă, unde publicul poate consuma răcoritoare, bere și produse fast food. De asemenea, va fi prezent cel puțin unul dintre jucătorii generației de aur, cel mai probabil Gabi Balint sau Bogdan Stelea.

Se preconizează ca acest eveniment să se desfășoare între orele 14.00-23.00.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...