Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

250.000 de lei pentru organizarea Cupei Challenge EHF

kaufland 650x100 22.12

Consilierii au aprobat și banii necesari organizării în parteneriat cu Asociația Handbal Club Potaissa Turda a finalei Cupei Challenge EHF.

 

Conform proiectului de hotărâre, de la bugetul local se va aloca suma de 250.000 lei în vederea organizării evenimentului sportiv, acesta urmând a se desfășura în dublă manșă, în datele de 21 respectiv 27 mai în compania echipei Sporting Lisabona.

Evenimentul este o premieră absolută în materie sportivă din întreaga istorie a municipiului Turda și chiar a județului Cluj. Suma aprobată de deliberativ va acoperi cheltuielile de cazare, masă, transport, promovare, medicație, echipamente suplimentare, costuri, bază sportivă etc.

Reamintim că Potaissa Turda a realizat cea mai mare performanță din istorie, atât pentru club, cât și pentru oraș. „Magnificii” de la Potaissa au întors dezavantajul de la Reykjavik (22-30), și s-au impus, scor 32-23, reușind astfel calificarea în finala Cupei Challenge.

Primul meci, cel din 21 mai, se va disputa la Lisabona, urmând ca jocul retur, din 27 mai, să se dispute în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, întrucât sala din Turda nu permite găzduirea unei finale de cupă europeană. Oficialii clubului turdean au anunțat că vor pune la dispoziția suporterilor mijloace de transport.

Proiectul inițiat de primarul Cristian Matei a fost aprobat de toți consilierii, inclusiv 2 din cei 3 consilieri ai PNL. Singurul care s-a abținut a fost consilierul local PNL, Ciprian Rigman.

Administrația locală turdeană și-a redus contribuția la bugetul echipei de handbal, la începutul acestui an, de la circa 3.000.000 de lei/an, la circa 1.920.000 lei/an.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...