Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Ambuteiajele din zona Turda Nouă sunt pe cale de rezolvare! Limitatoarele au fost amplasate pentru siguranța participanților la trafic!

kaufland 650x100 22.12

Limitatoarele de viteză amplasate pe strada Clujului sunt parte a unui proiect elaborat de municipalitatea turdeană, care vizează siguranța participanților la trafic.

În această dimineață însă, s-au creat ambuteiaje la ieșirea din Turda spre Cluj din cauza amplasării unor praguri de sol pe strada Clujului.

TurdaNews a contactat purtătorul de cuvânt al municipalității turdene, Diana Apahidean, care a declarat că:

„Au existat foarte multe reclamații despre felul în care se circulă, autoturismele de mare tonaj puneau în pericol siguranța participanților la trafic și a pietonilor, motiv pentru care se impunea montarea limitatoarelor de viteză. Cele din sensul de ieșire din oraș spre Cluj, au fost demontate pentru fluidizare, iar cel din sens opus, pentru siguranța circulației, se va păstra, urmând a se lua o decizie potrivită în cadrul comisiei de sistematizare în cazul în care vor continua să se producă blocaje”

Reamintim că administrația locală turdeană a ținut cont de părerea cetățenilor care cereau introducerea unor limitatoare de viteză pe anumite artere de circulație.

Astfel, va avea loc montarea de limitatoare de viteză din cauciuc pe porțiunile de drum din apropierea școlilor, grădinițelor și în toate zonele unde cetățenii au solicitat limitarea vitezei de circulație a autovehiculelor.

Ca soluție constructivă, s-a ales montarea limitatoarelor de cauciuc cu lățime de 60 cm,  înălțime de 4,5 cm și pelicule reflectorizante, după cum urmează:

             - str. A.I. Cuza două poziții

             - str. Drumul Ceanului o poziție

             - str. Axente Sever în apropierea Școlii Andrei Șaguna

             - str. Dr. Ion Rațiu două poziții

             - str. General Dragalina două poziții

             - str. Clujului trei poziții conform

             - str. Constructorilor două poziții

             - str. Gheorghe Barițiu două poziții.

Citește și: 

Știrea Cititorului: Ambuteiaje în zona Turda Nouă!


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...