Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Proiectul sălii de sport la Turda continuă (VEZI FOTO cu proiectul!)

kaufland 650x100 22.12

Astăzi, în cadrul ședinței de îndată a Consiliului Local Turda, a fost aprobat „studiul de fezabilitate și principalii indicatori tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții”, conform proiectului de hotărâre.

 

Sala de sport cu o capacitate a aproximativ 3300 de locuri este o investiție a CNI (Compania Națională de Investiții) și este în plan să se construiască în imediata apropiere a stadionului „Municipal”. Investiția se ridică la circa 16 milioane de euro, va avea o suprafață construită de 4.700 mp și o suprafață desfășurată de 12.800 mp. Primarul Cristian Matei a precizat că toate cheltuielile sunt suportate de CNI.

Având în vedere performanțele echipei de handbal din acest sezon, o sală este mai mult decât necesară la Turda, Potaissa urmând să joace finala Cupei Challenge, la Cluj Napoca, tocmai din cauza lipsei unei săli la standarde internaționale.

Potaissa Turda va evolua în Final Four-ul Cupei României, în acest week-end urmând ca mâine, de la ora 14:45, să evolueze contra celor de la HC Dobrogea Sud, în prima semifinală. În cealaltă semifinală se întâlnesc Dinamo și CSM.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...