Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

S-a stabilit: Zilele Turzii au loc mai repede în acest an!

kaufland 650x100 22.12

Deși inițial s-a optat pentru perioada 18-20 august, Zilele Turzii ediția din 2017 va avea loc mai repede, anunță inițiatorul proiectului, primarul Matei Cristian.

 

Întruniți în ședință de îndată, în această dimineață, aleșii locali au aprobat la propunerea inițiatorului de proiect o altă perioadă de desfășurare pentru Zilele Municipiului Turda, respectiv 11-13 august. Motivația acestei decizii este legată de participarea la eveniment a delegațiilor orașelor înfrățite, în special a delegației maghiare, data de 20 august este Ziua Sfântului Rege Ștefan, mai exact maghiarii celebrează ziua când, în 1083, papa Grigore al VII-lea, la rugămintea regelui Ladislau I,  i-a canonizat pe regele Ștefan I împreună cu fiul său cel mare Emeric.

Locația de defășurare a Zilelor Turzii va rămâne aceeași, ca anul trecut, respectiv, zona Materna - str. Tineretului - Parcul Teilor.

În ceea ce privește activitățile comerciale, administrația locală a propus ca tariful de închiriere pentru comercianții care vor să desfășoare activități economice în acest perimetru, să fie de 20 lei/mp/zi.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...