Live Video
 

Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit ,,Lumea Prichindeilor” Câmpia Turzii, s-au implicat în programul ,,Fii responsabil, fii partenerul meu!”

modulo 550

terran 650

La iniţiativa Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, preşcolarii Grădiniţei cu program prelungit ,,Lumea Prichindeilor”, părinţii şi doamnele educatoare, au derulat la începutul lunii aprilie 2017 acţiunea ,,Prichindeii grădinari”.

Preşcolarii au aşteptat cu nerăbdare această activitate în care au avut ocazia să contribuie la îmbunătăţirea designului curţii grădiniţei, a doua lor casă, pentru ca aceasta să fie primitoare, veselă şi colorată.

Întrebaţi ce le-a plăcut cel mai mult în cadrul acestei acţiuni, copiii şi-au exprimat încântarea în ceea ce priveşte frumuseţea curţii grădiniţei la care au muncit cu mânuţele lor. Au existat copii care au răspuns: ,, Mie mi-a plăcut cel mai mult faptul că am plantat flori cu mama mea!”, ceea ce arată încă odată beneficiul acestei acţiuni iniţiate de administraţia publică locală.

Pentru copii, locul în care trăiesc este foarte important, iar faptul că părinţii au fost alături de ei şi le-au oferit un exemplu în ceea ce priveşte cultivarea dragostei faţă de natură semnifică o responsabilitate durabilă în aceste acţiuni ale comunităţii noastre.

Mulţumim copiilor pentru implicarea în programul ,,Fii responsabil, fii partenerul meu!”.

Serviciul Informare şi Relaţii Publice


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...