Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Directia Impozite si Taxe Locale Turda: Au mai rămas doar 15 zile până când mai puteți beneficia de bonificația pentru plata integrală a impozitului pe 2017

kaufland 650x100 22.12

Dragi cetățeni, vă informăm că au mai rămas doar 15 zile până când mai puteți beneficia de bonificația de 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice, la plata integrală a impozitelor aferente anului 2017.

Pentru persoanele care achită până la data de 31.03.2017 obligațiile datorate pe întregul an 2017, Consiliul Local Turda a aprobat o bonificație de:

- 10% în cazul impozitului pe clădiri, impozitului pe teren și a impozitului pe mijloacele de transport plătit de persoanele fizice;
- 5% în cazul impozitului pe clădiri, impozitului pe teren și a impozitului pe mijloacele de transport plătit de persoanele juridice;

După această dată, pentru obligațiile aferente semestrului I - 2017, neachitate la termen, se vor percepe majorări de întârziere în cotă de 1% pe lună sau fracțiune de lună. Până la aceeași dată se mai pot depune declarațiile și rapoartele de evaluare.

Dorim să amintim că în cazul persoanelor fizice care dețin în proprietate clădiri nerezidențiale, evaluarea se efectuează o dată la 5 ani, iar în cazul persoanelor juridice evaluarea tuturor clădirilor aflate în proprietate se efectuează o dată la 3 ani. În caz contrar, se vor aplica cotele majorate de impozitare și anume:

-2% în cazul persoanelor fizice;
-5% în cazul persoanelor juridice.

Așadar, dacă doriți să beneficiați de această reducere, grăbiți-vă să achitați sumele până la data de 31.03.2017. Plățile se pot face atât la ghișeele de la Primărie cât și la punctele de încasări.


Director executiv,
Elena Fărcășan


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...