Live Video
 

Primarul Matei Cristian prezent la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România

modulo 550

terran 650

Matei Cristian, primarul municipiului Turda participă astăzi la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România. Evenimentul, care reuneşte primarii de municipii membre ale AMR, se desfășoară la Rin Grand Hotel, Sala Bucureşti, Şoseaua Vitan- Bârzeşti, nr.7D, Sector 4.

„Particip la acest eveniment alături de toți primarii de municipii membre AMR. Pe agenda dezbaterilor se află Codul Administrativ, Statutul Funcţionarului Public, Legea Finanţelor Publice, Legea Salarizării, programele operaţionale cu finanţare europeană, precum si alte teme de interes pentru autorităţile locale” informează primarul Matei Cristian.

Tot cu această ocazie s-au analizat rezultatele întâlnirilor AMR - ANAP, ce s-au desfășurat între șefii de compartimente de achiziții din primăriile de municipii membre ale AMR și Președintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, domnul Bogdan Pușcaș. Scopul acestor întâlniri a fost găsirea de soluții pentru problemele ce apar în procesul de achiziții publice pe noua legislație.

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...