m install
petlinii
nello construct

Consilierului PRM Doru Anca „i s-a arătat pisica”!

zamblau eugen
floris

La finalul şedinţei Consiliului Local de astăzi, viceprimarul Mircea Irimie l-a criticat în mod direct pe consilierul PRM Doru Anca, spunându-i acestuia că nu se comportă ca un consilier local responsabil, că mai mult vorbeşte decât face şi că se poate considera că nu şi-a făcut treaba la FC Arieşul. Mircea irimie chiar i-a spus că… s-ar putea să-şi piardă mandatul!

Înainte de critica adresată de viceprimar, Doru Anca a fost criticat şi de colaga sa de Consiliu, Clara Adamossy.

 

Aceasta i-a reproşat consilierului PRM că nu şi-a făcut treaba la club cum trebuie şi că nu a informat Consiliul Local despre situaţia financiară a clubului şi despre modul în care s-au cheltuit banii. Clara Adamossy i-a reproşat aceste lucruri în momentul în care consilierul Doru Anca a spus în plenul Consiliului Local că clubul are datorii de miliarde de lei vechi. „Aţi fost acolo şi sunteţi responsabil de faptul că nu aţi luat nici o măsură şi nici nu ne-aţi comunicat situiaţia, aşa cum era normal”, i-a reproşat consilierul UDMR.

 

Chiar şi primarul Tudor Ştefănie l-a acuzat pe Dioru Anca de faptul căa sunat seara la administratorul public Radu Crişan şi că l-ar fi ameninţat pe acesta, sub forma unui şantaj. „M-am săturat de astfel de atitudini. Nu aveţi nici un drept să ameninţaţi angajaţii”, a spus Ştefănie. „L-am sunat să mă cponsult, am acest drept”, a replicat Doru Anca. Moment în care administratorul public i-a dat şi el replica: „Documentarea se face la serviciu, în timpul zilei, nu cu telefoane noaptea”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: