fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

Zece consilieri locali din mandatul trecut (unii fac parte și din mandatul actual), au primit notificări pentru plata sumei totale de 78.657 lei, suma reprezentând paguba creată bugetului local, prin schimbarea ilegală a viceprimarului Dorin Lojigan. Notificările sunt semnate chiar de primarul Dorin Lojigan, acesta motivând că măsura a fost impusă în urma controlului Curții de Conturi, care a stabilit că s-a creat un prejudiciu.

Practic, au primit notificări consilierii care au participat la votul privind schimbarea din funcție a lui Dorin Lojigan, pe vremea când era viceprimar, cu Avram Gal, ulterior instanța considerând că acțiunea a fost făcută cu încălcarea legii.

Consilierii care au primit astfel de notificări sunt: Tot Vasile (PPU-SL, actual consilier), Rece Gheorghe (PSD, actual consilier), Giurgiu Ilie (PSD), Deak Francisc (PPDD), Popescu Florin (PSD), Gal Samoilă (PSD), Csutak Ludovic (PPU-SL), Uiorean Monica (PSD, actual consilier), Sălăjan Alin (ALDE) și Bene Andrei (UDMR).

În cazul în care nu vor achita minim 7.151 lei, în termen de 30 de zile, sumă care reprezintă datoria individuală a fiecărui consilier local, Primăria îi va da în judecată pentru recuperarea banilor.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator