promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

Așa cum anunțam încă se săptămâna trecută, municipalitatea rezervă surprize plăcute turdenilor pe întreg parcursul sărbătorilor de iarnă. 

Spectacole, iluminat ornamental feeric, patinoar, deschiderea orășelului copiilor, celebrarea Zilei Naționale într-un mod inedit, sunt doar câteva din activitățile ce vor marca prezența sărbătorilor de iarnă la Turda.

Primarul Matei Cristian a declarat cu prilejul unei conferințe de presă că data de 1 Decembrie-Ziua Națională a României va fi celebrată într-un mod inedit. Dincolo de ceremonialul militar-religios, va avea loc și o expoziție statică de armament în apropierea catedralei ortodoxe, foc de artificii, retrageri cu torțe și o posibilă demonstrație aviatică cu sprijinul Bazei 71 Aeriene din Câmpia Turzii.

Pe data de 5 decembrie va fi deschis și Orășelul Copiilor amplasat în parcul central, tot cu această ocazie va avea loc și inaugurarea patinoarului.

,, Anul acesta Parcul Central al orașului se va transforma în Orășelul Copiilor! Pe lângă patinoarul de 600 mp în parc vor fi carusele, trenulețe, mașinuțe și, în plus, vor fi amplasate 10 căsuțe unde vor fi comercializate diferite produse. Foișorul din parc va fi amenajat ca și „Căsuța lui Moș Crăciun”, atât interior cât și exterior, iar parcul va fi împodobit de sarbatoare și luminile de acolo îmbunătățite, astfel încât să avem un peisaj feeric pentru copii, să se bucure de sărbătorile acestui an” mai spune edilul. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator