fbpx

Icon Scrie un comentariu

Cetateni De Onoare

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local de astăzi, li s-a acordat, în unanimitate de voturi, titlul de cetățeni de onoare a orașului Turda, profesorilor Ioan Groza și Petru Santeiu.

Celor doi profesori li s-a acordat acest titlu ca urmare a rezultatelor obținute în întreaga lor activitate de-a lungul anilor.

Vizibil emoționat, profesorul Petru Santeiu, a declarat: „Sunt onorat că a venit timpul, ca după 54 de ani de activitate, să primesc o recunoștință din partea orașului. Vă mulțumesc tuturor, în special domnului Matei, care m-a ajutat de fiecare dată. Am demonstrat că în condiții grele, se poate face performanță. Îl felicit și pe colegul meu, Ioan Groza, pentru distincție. Vă mulțumesc mult și nu voi uita niciodată această clipă.”

Și profesorul Ioan Groza a vorbit despre titlul de cetățean de onoare primit astăzi: „E o onoare pentru mine, faptul că dumneavoastră, reprezentații de seamă ai orașului, să îmi acordați această distincție. Am ajuns în Turda în anul 1973 și timp de 43 de ani mi-am petrecut viața printre elevi. Pentru un dascăl elevii sunt esențiali. Rezultatele obținute sunt și meritul echipei de la școala Avram Iancu. Dascălii turdeni tot timpul și-au respectat munca și au pregătit elevii la un nivel deosebit.”

TurdaNews a transmis integral, LIVE VIDEO, ședința Consiliului Local Turda. Vezi mai jos înregistrarea:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator