fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Primăria Municipiului Câmpia Turzii, informează pe toţi proprietarii sau moştenitorii acestora care deţin  terenuri agricole situate în extravilanul municipiului Câmpia Turzii, că începând cu luna mai a.c.,  încep lucrările de întocmire a planurilor parcelare pentru Unitatea Administrativ Teritorială Câmpia Turzii.

În acest sens, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a achiziţionat servicii de realizare a planurilor parcelare cu scopul de a crea posibilitatea proprietarilor sau moştenitorilor de terenuri agricole situate în extravilan de a-şi finaliza înscrierea terenurilor în cartea funciară pentru cei care nu deţin planuri parcelare sau deţin planuri parcelare incorect întocmite.

Vă facem cunoscut că împreună cu S.C. AMD TOPOGRAFIE SRL în calitate de prestator al acestor servicii, Primăria Municipiului Câmpia Turzii, a întocmit un grafic de parcelare. Lucrările privind măsurătorile în teren se vor desfăşura astfel: 

MAIIUNIE  IULIE   AUGUST  SEPTEMBRIE  OCTOMBRIE
TARLAUATARLAUA  TARLAUA  TARLAUA  TARLAUA  TARLAUA
1, 2, 4, 5, 6, 7, 8  9, 10, 11, 12  13,14,15, 16  17, 18  19, 20  21, 23

Proprietarii sau moştenitorii terenurilor sunt rugaţi să fie prezenţi conform graficului,  la locaţia terenului deţinut pentru ca măsurătorile în teren să fie efectuate în prezenţa acestora.

Data efectuării măsurătorilor conform graficului, va fi făcută publică prin intermediul mijloacelor de comunicare: site-ul primăriei şi media locală.

Relaţii suplimentare privind graficul de măsurători: Compartiment Agricol – telefon 0264 368002, int. 133.

PRIMAR

Radu HANGA

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate